Sunday, 19 June 2011

~~~ape pun boleh~~~

assalam.....
hai, dah lama x conteng blog ni...dah lama ade idea nk tulis entry ni, tp baru hri ni ade mood nk lakukan aktiviti taip menaip ni.... =)

dalam IC, terpampang jelas nama aku...NOR AIZURA....tapi.............

dari AIZURA tu, macam2 orang sekeliling panggil aku....

AI- ade sorang je yg gunakan AI sebagai nama ringkas tuk aku....

ZU- kalau singkatan nama yg ni, memang ramai la...stat dari skola menengah lagi kawan2 dah mula panggil aku dgn singkatan nama ni.... n kat pesbuk aku pun aku guna nama ni....so ramai la yang panggil aku dgn nama ni...

RA- tuk singkatan nama yg ni pulak, hanya MY MOM yg guna.... =)

AI+ZU+RA=AIZURA

tapi ade gak nick name lain....penah ade sorang kawan aku ni panggil aku dgn singkatan IEZU....kadang2, my mom pun panggil kakak, abah pun panggil kakak n my adik pun kakak jugak....tapi.....sejak masuk UKM makin bertmbah yang panggil kakak, maklum la, umo dah banyak kan... n kawan2 kat sarawak yang aku baru kenal2 tu pun ade yg panggil aku akak...no hal punya la....ramai tul adik aku.....hahaha......

ha, tapi ade satu jek panggilan yang x boleh nak mentioned kat sini sebab nick name ni atuk yg bg...atuk la jd punca nama ni kekal n d guna pakai oleh saudara mara, sepupu sepapat n mkcik pkcik aku.....hehehehe.....

sekian buat masa ni....nantikan entry seterusnyer...TQ....LOVE U all.......

No comments: